Valquer Lietuva mėlynas logo
Search
Close this search box.

Užsisakykite priemonių už 39 EUR ar daugiau ir mes jas pristatysime nemokamai į Omniva paštomatą!

2018 metų vestuvinių šukuosenų tendencijos

2018 metų tendencijos įvairiapusiškos, nuo spalvingų ir masyvių akcentų, purių šukuosenų ir masyvių kuodų iki minimalistinių aksesuarų ir paprasčiausių pusiau sukeltų šukuosenų ar tiesiog „arklio uodegėlės“. Panašu, kad šiais metais vyraujančios tendencijos leidžia laisvai reikštis ir šukuoseną priderinti prie makiažo intensyvumo bei suknelės modelio.

1. Apimtis

Šių metų tendencija – purūs, daugiasluoksniai plaukai. Tokios šukuosenos leidžia moterims atrodyti žavingai, tačiau kartu ir subtiliai, puikiai atsiskleidžia sruogelėmis dažyti plaukai.

2. Purus kuodukas

Preciziški ir iki begalybės tvarkingi kuodukai šiemet ne madingi. Išpurentas, laisvas kuodukas suteiks žaismingumo, jaunatviškumo ir leis atsipalaiduoti. Net vėjo išplaikstyti plaukai atras savo vietą.

3. Arklio uodega

Būtent ši, itin paprasta šukuosena tituluojama kone pačia madingiausia šių metų jaunosios šukuosena. Ši šukuosena puikiai pabrėžia kaklo liniją ir leidžia atskleisti aksesuarų grožį. Tiek paprasta „arklio uodega“, tiek su keliais įmantresniais akcentais atrodys subtiliai ir elegantiškai.

4. Pusiau sukeltų plaukų šukuosena

Ši, dažnai kasdieniniame gyvenime pritaikoma, šukuosena puikiai tiks ir 2018 metų nuotakoms. Galima pasitelkti vaizduotę ir panaudoti įvairias pynes, kurios duos jūsų plaukams žaismingumo bei atvers jūsų veidą.

5. Unikalios pynės

Įvairios pynės vis dar madingos, jos gali būti formuojamos iš plaukų sruogų, taip pat ir naudojant įvairius akcentus, aksesuarus. Ypatingai tinka ilgų plaukų savininkėms.

6. Dekoratyviniai papuošimų akcentai

Būtina pastebėti, jog šiemet populiarūs ir minimalistiniai aksesuarai, maži akcentai kuodo tipo šukuosenoms. Akcentai gali būti derinami prie suknelės elementų arba būti papildantys ją.

7. Akcentais vienai pusei

Šiemet madingos asimetriškos šukuosenos. Akcentas teikiamas vienai pusei, formuojant pynes ar naudojant bangas. Šis metodas taip pat puikiai atveria erdvę papuošalams, galimai masyviems auskarams arba tiesiog puikiai atidengia veidą.

8. Mazgelis viršugalvyje

Mazgelis viršugalvyje galimas tiek minimalistinis, žaidžiant mažomis sruogomis, tiek masyvesnis, panaudojant daugiau plaukų ir suformuojant didesnį, kuoduko tipo mazgelį.

9. Aksesuarai su nėriniais

Didelis dėmesys 2018 m. šukuosenų tendencijose skiriamas ir akcentams. Vienas iš madingų aksesuarų laikomi nėriniuoti akcentai. Derinant prie suknelės gali būti su perlo elementais ar paprastesni.

10. Gėlių akcentai

Vienas iš akcentų, kuris nuspalviną jaunosios įvaizdį, suteikia gyvybingumo ir šviežumo pojūtį. Gėlių akcentai galimi tiek masyvūs vainikai ar pusvainikiai, tiek pavienės gėlės elegantiškas dominavimas.

11. Minimalizmas

„Glamour“ žurnalo 2018 metų nuotakų šukuosenų tendencijų apžvalgoje aiškiai matoma, jog atiduodama duoklė ir minimalizmui. Nieko neišsiskiriančios „arklio uodegos“ bei mažyčiai besikryžiuojančių sruogų akcentai tinka paprastumo ieškančioms.

12. Spalvingi ar masyvūs akcentai

Kartu su minimalizmu keliauja ir masyvūs ar spalvingi plaukų akcentai, kurie derinami tiek prie tiesiog puriai iššukuotų ar lengvai sugarbanotų plaukų, tiek prie įmantresnių kuodukų.

Lietuvos dizaineriai taip pat pateikia savo nuomonę apie šių metų tendencijas. „Dabar labai madinga, kad plaukai būtų šiek tiek lyg sutaršyti, ne per daug tvarkingi, galbūt suformuotos garbanos. Svarbiausia – kad atrodytų natūraliai, o tai jau reikalauja didžiulio meistriškumo“, – delfi.lt apie tendencijas kalba „Tiulio fėja“ dizainerė V. Jakučinskaitė. Taip pat atiduodama duoklė ir laisvoms, ne preciziškoms šukuosenoms. Pavasaris išlaisvina ir nuotakų plaukus. 2018 metų šiltuoju sezonu prašysime bangų, laisvų garbanų, boho stiliaus šukuosenų ir didelės plaukų apimties. Jei rišime kuodelius, tai tik valiūkiškai netvarkingus ir būtinai išmėginsime 50 kasų pynimo būdų! Šukuosenos formuojamos taip, kad pabrėžtų prigimtinį plaukų kritimą, o ne jį pakeistų“, – lrytas.lt dienraščiui pasakoja plaukų meistrė Edita Vilpišauskienė.

Parašykite komentarą

Pirkinių krepšelis
0
    0
    Krepšelis
    Krepšelyje nėra prekiųGrįžti į parduotuvę
    ×